Problem =[ - Forum

Sunday, 2017-02-26, 0:55 AM
Welcome Guest | RSS
»|EFF|« Ellite Fighters of the Force
Main
Sign Up
Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 212»
Archive - read only
Forum moderator: Apophis 
Forum » General » Questions/Problems/Issues(General) » Problem =[
Problem =[
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 9:24 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
Hello guys i create server to play with my friends on school But when i login as admin i cant do npc spawn it said cheats must be on
and if i put cheats on my friends are noobs they start cheating So Any 1 can help me plz? biggrin




I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!
 
ElphoenixoDate: Saturday, 2012-03-17, 10:49 AM | Message # 2
Colonel
Group: »|EFF|« Members
Messages: 248
Status: Offline
Try finding a mod for multiplayer. There's one around, but I can't remember what it is. it should give you good commands for NPC etc.

You can't wake a person who is pretending to be asleep. ~Navajo Proverb

 
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 11:00 AM | Message # 3
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
Quote (Elphoenixo)
Try finding a mod

Nope cuz i will use Ja+ Mod




I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!
 
ElphoenixoDate: Saturday, 2012-03-17, 12:44 PM | Message # 4
Colonel
Group: »|EFF|« Members
Messages: 248
Status: Offline
Usually mods fit on top of eachother, I think. I use a certain total conversion and it has JA+ and a lot of others. there should be one out there that works. If not, search for multiplayer admin or something like that. Good luck with the problemo, bro!

You can't wake a person who is pretending to be asleep. ~Navajo Proverb

 
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 1:29 PM | Message # 5
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
Thx i will try
But the i need to Noclip to :P its not on any admin CMD D:




I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!


Message edited by Cleveri - Saturday, 2012-03-17, 1:30 PM
 
ElphoenixoDate: Saturday, 2012-03-17, 1:38 PM | Message # 6
Colonel
Group: »|EFF|« Members
Messages: 248
Status: Offline
You could probably add some commands to admin scripts/devices that give you noclip.

You can't wake a person who is pretending to be asleep. ~Navajo Proverb

 
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 2:01 PM | Message # 7
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
idk how =[

Added (2012-03-17, 2:01 PM)
---------------------------------------------
you know how? :O ♥




I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!


Message edited by Cleveri - Saturday, 2012-03-17, 2:00 PM
 
ElphoenixoDate: Saturday, 2012-03-17, 2:18 PM | Message # 8
Colonel
Group: »|EFF|« Members
Messages: 248
Status: Offline
Nope, but most software has instructions for adding stuff. If not, it may be worth going into a mod's scripts and adding it, with a little help from the internet biggrin

You can't wake a person who is pretending to be asleep. ~Navajo Proverb

 
DoodieDate: Saturday, 2012-03-17, 2:19 PM | Message # 9
Generalissimo
Group: »|EFF|« Members
Messages: 1521
Status: Offline
Clev, just use the force....feel it cool

Dood lived..
Dood is alive..
Dood will live..
 
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 2:19 PM | Message # 10
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!
 
DoodieDate: Saturday, 2012-03-17, 2:25 PM | Message # 11
Generalissimo
Group: »|EFF|« Members
Messages: 1521
Status: Offline
feel the wall.... cool

Dood lived..
Dood is alive..
Dood will live..
 
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 2:28 PM | Message # 12
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
Quote (Doodie)
Clev, just use the force....feel it

Lol Nah




I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!
 
MorabisDate: Saturday, 2012-03-17, 4:27 PM | Message # 13
Council Member
Group: Administrators
Messages: 959
Status: Offline
Set 'seta g_allowNPC' option to '1' in your server.cfg in japlus folder.

'Who I am is not important, my message is.'

 
CleveriDate: Saturday, 2012-03-17, 5:30 PM | Message # 14
Generalissimo
Group: Checked
Messages: 1346
Status: Offline
Its already on =[

Added (2012-03-17, 5:30 PM)
---------------------------------------------
Problem fixed with http://www.japlus.net/bitvalueCalculator.php Thx for who tryed to help me but i still cant noclip :P
thx again ♥♥♥




I AM THE REP CHANGER if you want Rep tell me :D !!!!


Message edited by Cleveri - Saturday, 2012-03-17, 4:38 PM
 
ElphoenixoDate: Sunday, 2012-03-18, 9:31 AM | Message # 15
Colonel
Group: »|EFF|« Members
Messages: 248
Status: Offline
You could technically use the amtele command, but you would need to explore the map on your own to get the co-ordinates. Or you could pull a C.2009 EFF and modify the map, assuming it's one of the JK3 ones built in.

You can't wake a person who is pretending to be asleep. ~Navajo Proverb

 
Forum » General » Questions/Problems/Issues(General) » Problem =[
Page 1 of 212»
Search:


Copyright »|EFF|« Clan © 2017