Thursday, 2019-11-14, 10:07 AM
Welcome Guest | RSS
»|EFF|« Ellite Fighters of the Force
Main
Sign Up
Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Apophis  
Forum » General » Questions/Problems/Issues(General) » Ultra Utility
Ultra Utility
TreadnoughtDate: Monday, 2010-08-02, 2:40 PM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Checked
Messages: 532
Status: Offline
Alright, so on my old laptop, UU worked fine.
It connected to JA the minute I installed it and launched the game, and I appreciated the duel music option and such.

Now with my new laptop, it hasn't been recognizing JA as open when I launch it, and thus I cannot use any of the ! commands.
Has anyone had this problem before? I haven't found it under any troubleshooting.




AKA »|EFF|«£egenÐz|JL|
 
Blaze94Date: Monday, 2010-08-02, 3:36 PM | Message # 2
Clan Elder
Group: Moderators
Messages: 4540
Status: Offline
never had such problem here but...

i think the problem is at the installation
it had to be properly installed

and maybe you need something called.... windows visualition 2005 ++ or something like that




Sometimes success isnt in reaching your goal,
but in the road you've just walked for it...
 
MifeltDate: Monday, 2010-08-02, 4:42 PM | Message # 3
Generalissimo
Group: »|EFF|« Members
Messages: 1294
Status: Offline
dl the latest version and install it




AKA »|EFF|«Duilin|JL|
 
TreadnoughtDate: Tuesday, 2010-08-03, 1:46 PM | Message # 4
Lieutenant general
Group: Checked
Messages: 532
Status: Offline
I have the latest version, but it still doesn't want to recognize that JA is open.

I found out that I hadn't copied the JAplus files correctly (I fixed that by putting them all in the GameData folder), but nothing.
I also tried to join the server via UU, but it says "VM create on UI failed".




AKA »|EFF|«£egenÐz|JL|
 
asaminDate: Monday, 2010-11-08, 1:48 AM | Message # 5
Lieutenant general
Group: »|EFF|« Members
Messages: 637
Status: Offline
So wait, does JA+ work now?

Ńïňjã
 
VulcanDate: Monday, 2010-11-08, 4:32 AM | Message # 6
Generalissimo
Group: »|EFF|« Members
Messages: 1429
Status: Offline
Quote (Treadnought)
VM create on UI failed".

means jka is already running xd




Vulcan shows pictures of girls on facebook...
Vulcan: choose your character
Vulcan: A or B?
Morabis: not bad
Vulcan: well? :o
Morabis: i have my C!
Vulcan: rofl!!!!!!
 
_PiToXa_Date: Tuesday, 2010-11-09, 6:57 AM | Message # 7
Colonel
Group: »|EFF|« Members
Messages: 235
Status: Offline
I had a similar problem with the team! did not work in the console, then noticed another problem. Antivirus deleted the file UUJAInterface.dll. Check whether you have it! And yet for JA + on ultra-utility.com need to download the plug-in. Here is a link http://ultra-utility.com/site/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=5&Itemid=16



 
Forum » General » Questions/Problems/Issues(General) » Ultra Utility
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright »|EFF|« Clan © 2019