Thursday, 2019-11-14, 9:59 AM
Welcome Guest | RSS
»|EFF|« Ellite Fighters of the Force
Main
Sign Up
Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: Apophis  
Forum » General » Questions/Problems/Issues(General) » Problem..
Problem..
SmunchDate: Sunday, 2010-08-29, 6:16 PM | Message # 1
Major general
Group: Users
Messages: 488
Status: Offline
I don't knwo why but when I come into the server all I see is like sand and stuff, I can't do anything no console no typing no walkign no nothing, anybody else have this prob?


 
AshiraDate: Monday, 2010-08-30, 8:01 AM | Message # 2
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 69
Status: Offline
wow sounds bad.. surprised

did u changed something in your base file the last time?


 
MimesisDate: Monday, 2010-08-30, 8:24 AM | Message # 3
Major
Group: Users
Messages: 93
Status: Offline
something like cg_fov?

Jedi are the guardians of peace in the galaxy.
Jedi use their powers to defend and to protect.
Jedi respect all life, in any form.
Jedi serve others rather than ruling over them, for the good of the galaxy.
Jedi seek to improve themselves through knowledge and training.

 
AikiDate: Monday, 2010-08-30, 8:26 AM | Message # 4
Major general
Group: Users
Messages: 301
Status: Offline
Can't be cg_fov. Even if he put cg_fov 1 he'd be able to bring up the console and type as those aren't affected by the Field Of View (FOV)
You could try reinstalling JKA because i can't see anything else that can be done.




 
SmunchDate: Monday, 2010-08-30, 11:36 AM | Message # 5
Major general
Group: Users
Messages: 488
Status: Offline
I'll keep my original Lucas arts file that I have now.
So it keeps everything. See yeah, gonna reinstall.



 
LukeDate: Monday, 2010-08-30, 1:27 PM | Message # 6
Lieutenant
Group: Users
Messages: 49
Status: Offline
Yes I think it's the better option you've got. It won't take you so long and you'll keep your settings wink !
 
FenixDate: Monday, 2010-08-30, 2:35 PM | Message # 7
Generalissimo
Group: Users
Messages: 1513
Status: Offline
Woah never heard of this problem before surprised

Reinstall helps me every time, good luck wink



 
SmunchDate: Monday, 2010-08-30, 3:46 PM | Message # 8
Major general
Group: Users
Messages: 488
Status: Offline
When I first uninstalled and kept the file, I tried the multiplayer, it happened now I'll try without the original files.


 
BiosyntheticDate: Tuesday, 2010-08-31, 10:55 AM | Message # 9
Colonel
Group: Users
Messages: 238
Status: Offline
Reinstall and start adding your custom files 1 by 1 to see which is causing the problem.
 
SmunchDate: Tuesday, 2010-08-31, 11:30 AM | Message # 10
Major general
Group: Users
Messages: 488
Status: Offline
My Japlus was infected with something.. had to redownload japlus and stuff, it work now, someone close thread?




Message edited by Smunch - Tuesday, 2010-08-31, 11:31 AM
 
DominusDate: Tuesday, 2010-08-31, 11:47 AM | Message # 11
Council Member
Group: »|EFF|« Council
Messages: 3930
Status: Offline
If you're using UU you should try !weather command because there are some types of weather you can select, I used to have fun making sand storms happy


Signed,
Ðøm¡ñµ§ Max¡mµ§
 
Forum » General » Questions/Problems/Issues(General) » Problem..
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright »|EFF|« Clan © 2019